Voorspanning

Tensa heeft jarenlange ervaring in voorspantechnieken. Sinds 2002 werken wij voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers in de Benelux

Tensa levert verankerings- en voorspansystemen, monteert het complete systeem en zorgt voor de benodigde technische service. Maar we doen meer. Door vroegtijdig betrokken te zijn bij het ontwerpproces kunnen wij de kwaliteit van een ontwerp vergroten door de toepassing van voorspanning. Dit verbetert vaak ook de kostenefficiëntie van een ontwerp. Bij elke te bouwen constructie maken wij de afweging om wel of niet een geprefabriceerde constructie toe te passen. Ongeacht deze keuze kunnen wij meedenken over de toepassing van voorspanning in de constructie. Tensa voert werkzaamheden in het naspannen van betonconstructies en het aanbrengen van verankeringen met naspanning in eigen beheer uit. Het grote voordeel daarvan is een voortdurende optimalisatie van het bouwproces.

Tensa is gespecialiseerd in diverse voorspantechnieken:

  • Langsvoorspanning
  • Externe voorspanning
  • Dwarsvoorspanning
  • Ringvoorspanning
  • Gelegde verankering
  • Tuisystemen
Tensa voorspanning Weerwaterbrug Almere
Voorspanning Weerwaterbrug Almere
Agent voor Tensacciai post-tensioning system
Tensa is de agent voor de spansystemen van Tensacciai Srl. Italië in de Benelux. Tensacciai Srl. bestaat sinds 1951 en is in die bijna 70 jaar betrokken bij diverse projecten verdeeld over de vijf continenten. Binnen deze projecten worden producten geleverd uit de productenrange van tuikabels, voorspanning en grondverankeringen. Door de samenwerking met Tensacciai Srl. zorgt Tensa in een project voor jarenlange en wereldwijde ervaring op lokaal niveau.

Nog meer bekijken van Tensa?

Bekijk een overzicht van nog meer van onze projecten in voorspanning, betonrenovatie en voegovergangen

Cookie beleid

Tensa maakt gebruik van cookies om uw browse-ervaring te verbeteren. Door deze website te blijven gebruiken, gaat u hiermee akkoord. Lees hier meer.